Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kantosyrjän Erä-Veikot                                                  Jäsentiedote

                                                                                          14.3.2015

  

Keväinen tervehdys!

 

Vuosi 2014 jää seuramme historiaan harvinaisen työntäyteisenä vuotena. Työtä yhteiseksi hyväksi tehtiin monella rintamalla.

 

Erityisen paljon talkoita tehtiin Rajatuvalla, missä edellisenä vuonna aloitettu ikkunaremontti saatettiin päätökseen.

Talkootöitä on Rajatuvalla tiedossa jatkossakin, sillä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma pitää sisällään ulkomaalauksen, pääsisäänkäynnin yläpuolella olevan päätykolmion ulkoverhouksen uusimisen, kunnalliseen vesijohtoverkkoon liittymisen ja mahdollisesti myös lattioiden hionnan ja lakkauksen.

Hankkeeseen on jo tiedossa ulkopuolista rahoitusta, kun Kotiseutuliitto myönsi remonttiin muutama viikko sitten 8.000 euroa.

Iso possakka viime vuonna oli myös maanvuokrasopimusten uusinta. Vuoden vaihteeseen mennessä sopimuksista saatiin uusittua noin 90 % ja tavoitteena on, että uusi jäsenrekisteri  on käytössä kuluvan kevään aikana uusia hirvilupia haettaessa.

Vuokrattujen alueiden kartta on tarkoitus laittaa ennen tulevan jahtikauden alkua seuramme nettisivuille, missä siihen pääsee tutustumaan valikosta jäsenille/kartta.

Nettisivut löytyvät osoitteesta kantosyrjaneraveikot.fi. ja niiden ylläpidosta vastaa entiseen tapaan Ilkka Sormunen.

Ajatuksissa on ollut myös säänkestävien karttojen hankinta, kun kaikki viimeisetkin vuokrasopimukset on saatu sähköiseen muotoon.

Riistalaskenta otettiin viime vuonna entistä mittavammin seuran ohjelmaan. Uusi riistakolmio perustettiin yhdessä Kiteenlahden Eräpoikien kanssa ja se sijaitsee puoliksi molempien seurojen mailla. Ensimmäinen talvilaskenta tehtiin tammikuussa ja ensimmäinen kesälaskenta suoritetaan heinä-elokuun vaihteen tienoilla.

Metsästettävää riitti menneenä vuonna mukavasti, sillä lintu- ja jäniskannat olivat edelleen erinomaiset ja hirviäkin riitti ammuttavaksi huomattavasti enemmän kuin edellisenä vuonna.

Pienpetojen määrä on ainakin pienpetokilpailun perusteella pienentynyt. Seuramme pienpetokisaan tuli vain Valon Esalta saalisilmoitus. Hän pääsi talvikokouksessa pokkaamaan palkinnon kolmella minkillä.

Monipuolisesta toiminnasta huolimatta taloudellinen tulos muodostui viime vuonna hyväksi.  Tilinpäätös osoittaa liki 900 euron ylijäämää. Tulos selittyy paljolti talkootuotoilla. Niitä kertyi noin 3.500 euroa. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille.

Talvikokouksen päätöksellä jäsen- ja liittymismaksut säilyvät viime vuoden tasolla. Jäsenmaksu on siten 35, pienriistan liittymismaksu 100 ja uusien hirvijahtiin lähtevien maksu 170 euroa.

 

Ole hyvä ja maksa (ellet ole jo maksanut) jäsenmaksu 15.5.2015 mennessä seuran tilille OP Kitee FI 77 5153 0450 1931 76. Erillistä tilisiirtolomaketta jäsenmaksua varten ei lähetetä.

 

Talvikokouksessa tehtiin päätös, jonka mukaan seuran 75 vuotta täyttäneet jäsenet vapautetaan jäsenmaksusta ja kutsutaan kunniajäseniksi. Onnittelut heille.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Ossi Valo. Myöskään hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia. Hallitukseen kuuluvat Veijo Sormunen, Ilmari Sormunen, Olli Puruskainen, Arto Rantanen, Jouko Väistö ja Reijo Väistö, joka hoitaa myös sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta.

Rajatuvan ja metsästysmajan vuokrat pysyvät ennallaan. Rajatuvan vuokra on 1.5.-30.9. välisenä aikana 150 euroa/vrk ja 50 euroa/3 tuntia sekä muuna aikana 300 euroa/vrk.

Metsästysmajan vuokra on aina 60 euroa/vrk. Seuran jäsenen mukana ollessa vuokraa ei peritä.

  

 

Hallitus