Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kantosyrjän Erä-Veikot                                                   Jäsentiedote

                                                                                                           6.3.2014

 

Tervehdys taas!

  

On taas se aika vuodesta, jolloin yhdistyksissä pistetään mennyttä vuotta pakettiin ja tehdään uusia suunnitelmia.

Seurassamme mennyt vuosi oli tuloksellisesti hyvä. Tilinpäätös osoittaa runsaan 1500 euron ylijäämää. Tulos selittyy paljolti talkootuotoilla. Niitä kertyi noin 2500 euroa. Kiitos kaikille kassaa kartuttaneille.

Muutakin toimintaa oli mukavasti. Rajatuvalla lahonneiden seinähirsien ja räystäskourujen uusinta saatiin päätökseen ja wc-tiloissa tehtiin tarvittavat korjaustyöt.

Lisäksi loppuvuodesta käynnistettiin ikkunaremontti, joka jatkuu vielä kuluvana vuonna. Toivottavasti mahdollisimman moni seuran jäsen pääsee talkoisiin mukaan.

Tiedotuksen saralla siirryttiin nettiaikaan. Nettisivut löytyvät osoitteesta kantosyrjäneraveikot.fi. Sivuille on koottu perustietoa seurasta ja muuta ajankohtaista asiaa. Sivujen ylläpidosta vastaa Ilkka Sormunen.

Nettisivuilta löytyvät myös seuramme uudet säännöt. Sääntömuutos rekisteröitiin 24. tammikuuta tänä vuonna.

Kilpailutoimintaakin harrastettiin. Järjestimme yhteislupa-alueen pilkkikisan Matkalammella maaliskuussa ja rantaonkikisan Pienellä Heinäjärvellä heinäkuussa. Pilkkikisassa osallistujia oli 36 ja onkikisassa 29.

Luontoäitikin näytti parhaat puolensa. Metsästettävää riitti, sillä lintu- ja jäniskannat olivat kerrassaan erinomaiset ja hirviäkin näyttäisi talvehtivan seuramme alueella suhteellisen paljon, joidenkin mielestä liikaakin.

Aikaisempien vuosien tapaan vuosikokouksessa palkittiin parhaat pienpetojen pyytäjät. Pokkaamaan pääsivät Mauri Litmanen, Erkki Arovainio ja Esa Valo. Pienpetokanta harveni 20 näädällä, 9 supilla, 11 minkillä ja 2 ketulla.

Vuosikokouksen päätöksellä jäsen- ja liittymismaksut säilyvät viime vuoden tasolla. Jäsenmaksu on siten 35, pienriistan liittymismaksu 100 ja uusien hirvijahtiin lähtevien maksu 170 euroa.

 

Ole hyvä ja maksa (ellet ole jo maksanut) jäsenmaksu seuran tilille OP Kitee FI 77 5153 0450 1931 76 pe 21.3.2014 mennessä. Erillistä tilisiirtolomaketta jäsenmaksua varten ei lähetetä.

 

Seuran puheenjohtajana jatkaa Ossi Valo. Myöskään hallituksen kokoonpanoon ei vuosikokouksessa tehty muutoksia. Hallitukseen kuuluvat Veijo Sormunen, Ilmari Sormunen, Olli Puruskainen, Arto Rantanen, Jouko Väistö ja Reijo Väistö, joka hoitaa myös sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. 

Ja vielä muutama sana tulevasta. Seuramme pilkkikisat pidetään la 22. kuluvaa kuuta Sirkkalammella (jäävaraus). Kokoontuminen Katihtan majalle kello 9.00. Yhteislupa-alueen pilkkikisojen osalta järjestämisvastuu on tänä vuonna Suksjoen Erällä. 

Rajatuvan ikkunoiden kunnostustalkoot jatkuvat kevään korvalla. Seuratkaa ilmoittelua. 

Viime aikoina on käyty naapuriseurojen kanssa alustavia keskusteluja riistakolmion tekemisestä rajan pintaan. Tavoitteena on saada uusi kolmio aikaan ennen seuraavaa metsästyskautta. Siinäkin on sitten sopivaa ajanvietettä vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. 

Rajatuvan ja metsästysmajan vuokrat pysyvät ennallaan. Rajatuvan vuokra on 1.5.-30.9. välisenä aikana 150 euroa/vrk ja 50 euroa/3 tuntia sekä muuna aikana 300 euroa/vrk.

Metsästysmajan vuokra on aina 60 euroa/vrk. Seuran jäsenen mukana ollessa vuokraa ei peritä.

  

 

Keväisin terveisin

 

Hallitus